Ring oss på 41 41 41 28

 

 

 

 

 

 

  

 

Personvern og andre vilkår!

Om dette nettstedet

Takk for at du bruker Anticimex' nettsted. Vi vil gjennom våre brukervilkår informere deg om reglene på vårt nettsted.

 

Nettleser-støtte

Anticimex' mål er å støtte de mest brukte nettleserne. Vi anbefaler at du bruker den nyeste versjonen. Gamle versjoner kan føre til merkbare sidevisningsfeil og i slike tilfeller anbefaler vi at du oppgraderer programvaren.

Opphavsrett

Copyright 2016 - Anticimex.

Alt materiale som finnes på nettstedet (tekst, bilder, grafikk, animasjoner, video, musikk, lyd, etc.) er underlagt opphavsrett som tilhører Anticimex AS, dets datterselskaper eller andre selskaper innenfor Anticimex-konsernet. Materiale kan ikke kopieres for kommersiell bruk eller videreformidles, og det kan heller ikke forandres eller overføres til andre nettsteder uten skriftlig tillatelse fra Anticimex.

Anticimex' merkevare, varemerker eller handelsnavn kan ikke brukes på en slik måte at den i søkemotorer produserer et "feil" resultat, for eksempel såkalte meta-tags eller annen skjult tekst.

Om cookies

I henhold til lov om elektronisk kommunikasjon skal alle som besøker en webside med cookies få informasjon om at websiden inneholder cookies, hva de brukes til og hvordan cookies kan unngås.

 

Hva er cookies?

En cookie er en tekstfil som ved oppkobling mot en webside lagres, og som ved senere besøk hentes fra besøkerens data eller lignende enheter, for eksempel mobiltelefoner. Cookien lagres i tilknytning til de filer som benyttes av enhetens webleser eller tilsvarende program. Besøkeren kan slå det av, blokkere og fjerne lagrede cookies om ønskelig.

Cookies er en form for tekstfiler lagret på datamaskinen. Det finnes to typer av cookies - permanente og midlertidige (session cookies). Permanente cookies blir lagret som en fil på datamaskinen en viss tid. Midlertidige cookies lagres i datamaskinens minne og blir slettet etter endt besøk.

Hvorfor benyttes cookies?

Det er vanlig at websider benytter cookies ettersom de ofte benyttes til grunnleggende funksjoner. Cookies benyttes blant annet til å:

  • Lagre innstillinger for hvordan en webside skal vises (oppløsning, språk etc.)
  • Koble på kryptering ved overføring av sensitiv informasjon på internett
  • Muliggjøre observasjon av hvordan besøker bruker websiden og dermed samle grunnlag for hvordan websiden generelt kan utvikles
  • Koble brukerens eksponering for reklame på websider til brukerens transaksjoner i e-handel som et grunnlag for beregning av kompensasjon til websiden og annonsenettverk
  • Samle informasjon om besøkerens atferd for å tilpasse og begrense innhold og reklame på besøkte websider

Om du ikke aksepterer cookies

Om du ikke aksepterer cookies kan det også føre til at noe informasjon på websiden ikke er tilgjengelig. Om du velger bort cookies i din webleser vil det kun gjelde for den webleseren du benytter. Du vil måtte gjenta samme prosess på alle ulike weblesere du benytter på samme og/eller ulike datamaskiner eller enheter. Om det finnes separate brukerkontoer på en maskin i en husholdning har du mulighet til å skreddersy dine innstillinger for hver konto.

Hvordan du unngår eller aksepterer cookies

Om du vil unngå eller likevel akseptere cookies er den enkleste måten at du i den webleseren du benytter endrer innstillingene for internettsikkerhet. Vi henviser til respektiv webleser-produsent for nærmere instruksjoner.

Cookies på Anticimex’ webside

Anticimex' nettsted er basert på web-publiseringsplattformen EPiServer og bruker cookies for følgende funksjoner:

  • Når du logger inn på nettstedet benyttes cookies for å lagre påloggingsinformasjonen.
    Disse cookies lagres i maksimalt 30 dager, om du ikke tar de bort selv.
  • Anticimex bruker cookies for å samle besøksstatistikk slik at Anticimex kan analysere bruken av nettstedet og antall besøkende på forskjellige sider. Denne type cookies lagres i maksimalt 2 år.

Om cookies ikke aksepteres på Anticimex’ webside

Legg merke til at om du ikke velger å tillate cookies kan du ikke benytte Anticimex’ innloggede sider og enkelte deler av Anticimex.com vil ikke fungere korrekt.

Kontakt Anticimex om cookies

Om du har spørsmål eller refleksjoner rundt cookies på Anticimex’ webside kontakt vår webansvarlig.

Om personopplysninger

 

Anticimex er opptatt av å beskytte dine personlige data. På denne siden får du vite hvordan vi samler, lagrer og bruker informasjon fra våre nettsider, samt dine rettigheter.

 

Disse vilkårene gjelder Anticimex AS (Org. nr. 923 856 781 MVA) og selskapets nettsteder (anticimex.no). Vi er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn og underlagt Norges Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven).

 

Anonym brukerdata

Du kan fritt bruke Anticimex sine nettsider anonymt. Alle besøk på våre nettsider blir registrert av oss, men denne informasjonen knyttes ikke til deg som person.

 

Personlige brukerdata

Dersom du ønsker å benytte kontaktskjema på våre sider eller foretar en annen form for registrering, så bruker vi denne dataen for å kunne besvare din henvendelse. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Dine personopplysninger vil ikke bli gitt videre til tredjepart. Vi oppbevarer denne informasjonen i all hovedsak i Norge, men som del av et internasjonalt selskap kan informasjon bli delt i Anticimex Gruppen.

 

Ditt samtykke til å lagre persondata

I det aktuelle skjemaet ber vi alltid om aktivt samtykke fra deg om at du godtar vilkårene, slik de er beskrevet på siden du nå leser.

 

Et samtykke innebærer at informasjonen du avgir blir lagret av Anticimex. Hvis du gjennom slik registrering i skjema på anticimex.no har avgitt personlig informasjon som e-postadresse, navn og lignende, kan informasjonen i gitte tilfeller knyttes til deg som person.

 

Anticimex bruker denne informasjonen blant annet til å levere (aktivere) den aktuelle tjenesten eller ressursen til deg og tilpasse videre dialog.

 

Nøyaktig hvilken informasjon som blir lagret og hvordan den blir benyttet, avhenger blant annet av hva slags informasjon du har registrert og om du/dere er kunde hos Anticimex. Ønsker du å vite hvilken informasjon som er lagret om deg? Da kan du enkelt kontakte oss gjennom skjema nedenfor.

 

Hvordan vi lagrer og bruker personlige data

Personopplysninger du avgir til lagres og brukes bare i tråd med formålene nevnt ovenfor og på en sikker måte.

 

Du har rett til å kreve innsyn i dine personopplysninger, be om at opplysningene blir endret eller slettet, eller trekke ditt eventuelle tidligere avgitte samtykke til lagring tilbake.

 

Our Cookie policies are just used for enhanced user experience.